Grødboller med sunde kerner

Grødboller med sunde kerner

17
Skriv en kommentar

avatar

9 Kommentartråde
8 Trådsvar
4 Følgere
 
Mest votede kommentar
Mest omdiskuterede tråd
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Frida
Gæst
Frida

Så er en portion boller inde i ovnen. Jeg fik det til 10 boller og ikke 20stk, som du har vurderet det til? Laver du mini boller eller laver jeg kæmpe boller ?? Uanset hvad, så glæder jeg mig til at prøve dem 🙂

Rikke
Gæst
Rikke

Hvad opløser du gæret i når du blandet alle ingredienserne sammen? ?

Louise
Gæst
Louise

Hvor mange kalorier der Per bolle?

Mille Jensen
Gæst
Mille Jensen

Jeg forstår ikke hvornår i processen du bruger gæren ?

Mille Jensen
Gæst
Mille Jensen

Tak – så forstår jeg.

Marianne Brøndum
Gæst
Marianne Brøndum

Hej. Er i gang med dine boller… hvis jeg nu gerne vil have dem i aften, putter jeg så bare 50 g. Gær i og lader dem hæve i 1 time ?? Kan jeg det tror du??

Julie
Gæst
Julie

Jeg er forvirret. Du skriver at grøden skal på køl i min. 6 timer, før dejen kan laves. (som jeg forstår, så før de øvrige ingredienser kan komme i.).. Men i opskriften står der vel at det er selve dejen der skal på køl i min. 6 timer. Så ingredienserne kommer i den færdige grød, hvor den bare har kølet af, til den er lillefinger-varm?? tænker med hensyn til gær bl.a.

Er det dejen eller grøden der skal på køl?

Victoria
Gæst
Victoria

Jeg laver altid havregrød ved bare at hælde kogende vand på havregryn, ligge låg over skålen og lade det stå 5 min. – det bliver præcis lige så godt som hvis man koger det i gryde. På min måde, kan du bare lave grøde i den skål du skal lave dejen færdig i, og smide den i køleskabet. Man kan vel også lave grøden som overnight oats i stedet.

Dina
Gæst
Dina

Sådan nogle fantastiske boller. De er blevet det helt store hit herhjemme ???

Luk Menu