Om Sund-mor

Jeg er mor. Det er en titel, der betyder utrolig meget for mig. Jeg elsker mit liv som mor, og jeg elsker at passe rigtig godt på mine børn. For mig betyder det, at jeg har brug for en masse overskud i hverdagen. Ellers kan det være svært at jonglere madpakker, ulvetime, fritidsaktiviteter og aftensmad.

Som de fleste andre børnefamilier nok kan nikke genkendende til, så lever vi også en travl hverdag derhjemme, hvor man gerne skal være organiseret og samtidig have tid til de magiske øjeblikke, man oplever med sine børn, når man tillader sig selv bare at være til stede.

Lige nu synes jeg at jeg er rigtig godt sted i livet – og det tror jeg i høj grad skyldes, at jeg tager vare på min egen sundhed. 

Det begynder med mig selv

Den her blog begynder med mig. Jeg elsker at leve sundt, fordi det giver mig overskud og gør mig gladere. Kost og motion skal gå op i en højere enhed, hvilket også kan være en udfordring nogle gange. Men hver gang motivationen halter, så minder jeg mig selv om det kæmpe boost af energi jeg får, når jeg lever sundt.

Men den her blog handler selvfølgelig ikke om mig. Jeg har en stor passion for sund madlavning, og den vil jeg gerne dele med jer. Jeg synes det kræver ekstra opmærksomhed på sundheden, når man også er mor, og heldigvis er det også hos mine børn, at jeg finder opbakning. Så jeg håber at jeg med bloggen her kan være med til at inspirere til en sundere livsstil blandt børnefamilierne. 

Hvad betyder sundhed for dig?

Det spørgsmål kunne jeg godt tænke mig, at du stillede dig selv. Betyder det sukkerfrit og lange løbeture? Eller en frisk gåtur med hund og barnevogn? Eller at vågne op lørdag morgen og have overskud til at bage boller?

Sundhed kan betyde mange ting. For mig er det vigtigt, at der er balance i tingene. Det kan være en stor udfordring at holde den stramme linje, og det er netop derfor, at jeg har startet den her blog. For at kunne hjælpe med inspiration til at leve sundere og gladere, og samtidig give et pusterum, hvor man har lov at sige, at det er okay ikke at være fejlfri, når det kommer til sundhed.

På bloggen finder du derfor en masse gode og sunde opskrifter, som egner sig perfekt til børnefamilien. Indimellem er det dog helt okay at spise lidt usundt, og jeg har selv en forkærlighed for kage forklædt i lidt sundere klæder. Derfor disker jeg også op med nogle opskrifter til den søde tand.

Dén ekstra energi og glæde, som jeg får ud af at leve et sundt liv, kan jeg simpelthen ikke holde for mig selv. Derfor vil jeg gerne dele mine opskrifter med dig, så du nemt kan komme på sporet af det gode liv som sund mor.