Ja, det regnvejr er jo ikke så skidt, at det ikke er godt for noget
Søndagens triste og grå efterårsvejr tvang mig nærmest i køkkenet og det var super hyggeligt. Jeg hyggede med Malou og vi fik blandt andet bagt disse lækre og mega (som i mega!) lækre bananvafler.
Jeg elsker når jeg får hygget med ungerne i køkkenet. Jeg er virkelig dårlig til det faktisk. Bliver let stresset og irriteret når de skal være med, men Jesper har lært mig at trække vejret! Og hver gang det lykkede mig, så hygger vi faktisk rigtig meget om det vi nu er i gang med at lave. Børnene elsker den kvalitetstid, og jeg kan også mærke at det giver mig rigtig meget. Så mere af det – det skal jeg bare blive bedre til!
Sunde vafler til morgenmad? – Prøv denne opskrift på Sunde vafler med protein.
Disse vafler (som også kan laves som pandekager) mætter sindsygt godt, vi lavede dem sidst på formiddagen og blev faktisk først sultne igen til aften.
Min opskrift behøver ikke være endegyldig, du kan sagtens tilføje ekstra ingredienser for anden smag og hvis du laver den til børnene, så undlad proteinpulveret. Opskriften nedenfor indeholder ikke proteinpulver, for så er vi på den sikre side. Men i min portion i dag, havde jeg tilføjet en scoop chocolate coconut protein pulver fra bodylab. De smagte fantastisk!
Proteinpulveret (reklame) kan købes her
Nu har jeg på denne portion også toppet med kokosflager og kokossirup og det matchede så fint. Begge dele fra Urtekram (reklame) og kan købes her.
Men top med hvad end du har, eller tilsæt evt. lakrids eller kakaopulver til opskriften og få en anden udgave af mine bananvafler.
Opskriften kommer her – er sikker på det bliver en vinder.
Opskrift på bananvafler, sund og mættende start på dagen
Ingredienser
- 2 banan
- 2 medium æg
- 0,5 dl mælk
- 2 dl havregryn
- 1 tsk kardemomme stødt
- 0,5 tsk vaniljepulver Jeg bruger den fra Urtekram
Tilberedelse
- Sat vaffeljernet til at varme op
- Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet masse og puttes i vaffelmaskinen
- Tilføj en passende mængde dej i vaffeljernet
- Kig jævnligt til vaflerne, de er færdige når de har en sprød skorpe og er helt gennemstegt i midten