Sund morgengrød med Zero Topping!

Opskrift på en lækker sund grød med Zero Topping! Perfekt til at starte dagen på, så man har massere af energi til hele dagen! ????

Jeg elsker en god morgenmad.

Jeg elsker Smoothies, Skyr med topping og Havregrød….

Men sidstnævnte har jeg en eller anden trang til at overdøse med sukker. Kender i det?!

Før hen kunne jeg simpelthen ikke få det ned uden sukker (og alt for meget af det), og så går lidt af ideen jo ligesom af ikk’ – i hvert fald hvis man vil leve sundt.

Og jeg elsker den mæthed jeg får af grøden, så var nødt til at finde på noget nemt og sundt 🙂

Prøv at tilføje bare en halv scoop (ca. 10-15 g) proteinpulver med smag fra Bodylab. Du får en helt anden grød og den er pludselig sødet og lækker helt uden sukker.

Jeg er jo en total chokoladegris, så for mig fungerer diverse proteinpulvere med chokolade fantastisk. Jeg er specielt fan af Chocolate og Hazelnut men i dag har jeg brugt Double Chocolate – og den er skam også rigtig god.

Det søder grøden og det eneste du får er mere protein og mere mæthed. Du kan købe det her https://bit.ly/BodylabProteinpulver

Jeg topper som regel også med hasselnødder og banan, da det giver en dejlig smag. Jeg er lige så stor fan af nødder som jeg er af chokolade! Man kan selvfølgelig også bruge mandler eller andet lækker. Du kan lave din grød lige som du ønsker det.

Her har jeg blandt andet toppet med Zero chocolate topping også fra Bodylab. Det er en af deres superfoods og en sukkerfri topping som bare lige sætter prikken over i’et. Er man ikke til chokolade så har vi masser af andre varianter også. Du kan finde den her https://bit.ly/BodylabZerotopping De er på tilbud lige nu til kr. 39 pr. stk. 🙂

Jeg kan især anbefale det, hvis man ønsker at have lidt ekstra sødt på sine måltider og snacks. Zerotopping er sødet med et stof der hedder maltitol, og det indeholder kun cirka det halve kalorieindhold sammenlignet med almindeligt sukker.

Jeg er fan og får en skøn start på dagen og en mæthed der holder længe – hvis ikke du har prøvet så skulle du give det en chance.

Sund-mor
Sund-mor

Da jeg blev mor, begyndte jeg at interessere mig for sund kost. Jeg opdagede hurtigt, at når jeg levede sundt, så havde jeg også mere overskud i hverdagen. Men samtidig var det svært at leve op til at spise perfekt hele tiden. Jeg lever derfor nu et sundt og aktivt liv i balance, og det har en enormt positiv indvirkning på min hverdag. Derfor har jeg startet denne blog, hvor jeg deler ud af de opskrifter, som jeg synes gør den sunde livsstil nemmere, og som særligt er til dig, der også er mor.

Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments