Smoothiebowl med skovbær og grove kerner

Smoothiebowl med skovbær og grove kerner

Smoothiebowl med skovbær og grove kerner 1

Vinterferie og ekstra langt nede i gear. Startede dagen ud med en smoothiebowl med skovbær og lidt groft topping, så nu er jeg klar til en dag med børnene.
Vi har sendt farmand på arbejde igen, så det er bare mig og børnene, der har fri de næste par dage.
Børnene har sovet længe og jeg har nusset lidt rundt i køkkenet. Jeg elsker når der er helt stille om morgenen og jeg bare kan nusse rundt og lave det morgenmad jeg lige har lyst til. Har ikke tid i hverdagene, så sætter virkelig pris på min tid i ferier og weekender.
I dag ville jeg lave en almindelig smoothie, men den blev lidt tykkere end kalkuleret, så endte med en smoothiebowl i stedet for. Men det var bestemt heller ikke et dårligt bytte.
Fik toppet den med lækre kerner, og min ynglings granola.
Jeg har lagt opskriften ind til jer her nedenfor, hvis i skulle få lyst til at prøve.
Nu er vi klar til at komme ud og nyde det smukke solskin 🙂
Håber i får en skøn dag!

Smoothiebowl med skovbær og grove kerner 3

Opskrift på smootiebowl med skovbær

5 fra 3 stemmer
Antal: 1
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

 • 3 spsk vanilje skyr
 • 1 hel banan
 • 1 dl vand
 • 2 håndfulde frosne skovbær
 • 1 scoop proteinpulver* ((kan undlades))

Topping

 • Hørfrøkerner fra Finax
 • Hvid chia fra Urtekram
 • Rugkerner fra Finax
 • Kan toppes med alt det du bedst kan lide på din morgenmad.

Tilberedelse

 • Bland det hele i en god blender. Jeg bruger til denne en blender fra OBH Nordica, power rocket.
 • Serveres i en skål og toppes med de ingredienser du elsker på din morgenmad. Mine er blot mine egne favoritter.

Sund-mor
Sund-mor

Da jeg blev mor, begyndte jeg at interessere mig for sund kost. Jeg opdagede hurtigt, at når jeg levede sundt, så havde jeg også mere overskud i hverdagen. Men samtidig var det svært at leve op til at spise perfekt hele tiden. Jeg lever derfor nu et sundt og aktivt liv i balance, og det har en enormt positiv indvirkning på min hverdag. Derfor har jeg startet denne blog, hvor jeg deler ud af de opskrifter, som jeg synes gør den sunde livsstil nemmere, og som særligt er til dig, der også er mor.

Articles: 52
Abonner
Giv besked om

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments