Lækker lakseroulade

Opskriften er simpel :
Spinatbunden består af 300 G hakket spinat fra frost, optøet, 2 æg delt i blommer og hvider, 1/2 dl piskefløde, salt og peber, 200 g flødeost, saften af 1/2 citron, 200 g røget laks.
Pres vandet af den tøede spinat og bland med æggeblomme, fløde, salt og peber.
Pisk æggehvider stive og vend dem i spinatblandingen.
Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir (smør papiret med olie) og bag bunden i ca 15 min ved 200g varmluft.
Lad bunden køle helt af og træk den så FORSIGTIGT af papiret.
Bland flødeost, citronsaft, salt og peber.
Smør flødeost ud på spinatbunden. Fordel laks i er jævnt lag.
Rul stramt sammen til en roulade, pak ind i husholdningsfilm og læg på køl i omkring 1 time.
skær rouladen i passende str.

Del indlægget med nogen du holder af
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på linkedin
Del på email
Del på print
Forfatteren bag
Abonner
Giv besked om
guest
1 Comment
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments