Lækker lakseroulade

Lækker lakseroulade

Opskriften er simpel :
Spinatbunden består af 300 G hakket spinat fra frost, optøet, 2 æg delt i blommer og hvider, 1/2 dl piskefløde, salt og peber, 200 g flødeost, saften af 1/2 citron, 200 g røget laks.
Pres vandet af den tøede spinat og bland med æggeblomme, fløde, salt og peber.
Pisk æggehvider stive og vend dem i spinatblandingen.
Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir (smør papiret med olie) og bag bunden i ca 15 min ved 200g varmluft.
Lad bunden køle helt af og træk den så FORSIGTIGT af papiret.
Bland flødeost, citronsaft, salt og peber.
Smør flødeost ud på spinatbunden. Fordel laks i er jævnt lag.
Rul stramt sammen til en roulade, pak ind i husholdningsfilm og læg på køl i omkring 1 time.
skær rouladen i passende str.

Skriv et svar

Luk Menu