Lækre bløde bamseboller

Lækre bløde bamseboller

5
Skriv en kommentar

avatar

4 Kommentartråde
1 Trådsvar
4 Følgere
 
Mest votede kommentar
Mest omdiskuterede tråd
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Christina
Gæst
Christina

Smager fantastisk ??????

Annette Jørgensen
Gæst
Annette Jørgensen

Hej kan jeg bruge alminde hvedemel og hvor meget vejer bollerne

Silke Kristensen
Gæst
Silke Kristensen

Tusind mange tak for opskriften. Jeg stod og skulle bage til datterens klasse imorgen og det er aldrig før lykkedes mig at få et godt resultat med de opskrifter jeg har brugt. Den her virkede perfekt. Jeg fik godt nok til 21 boller men når de er så vellykkede så er flere altid godt. Kommer ikke til at bruge nogen anden opskrift ever.

Emma
Gæst
Emma

Virkelig god opskrift, og nem at følge 🙂

Luk Menu