Sund dadelkage

Sund dadelkage
Dadelkage

Jeg har fundet denne lækre opskrift hos @lykke.tri, jeg topper den med mørk chokolade (en hel plade brækket i 6-8 stykker) lige når den er kommet ud af ovnen. Så er det super nemt at fordele det når det langsomt smelter.

0 fra 0 stemmer
Dadelkage
Forb. tid
5 min
Samlet tid
20 min
 

Dadelkage - Et lækkert og sundt alternativ til den traditionelle chokoladekage. 

Ret: Bagværk, Dessert
Antal: 4 personer
Ingredienser
  • 3 æg
  • 150 g dadler
  • 1 dl kokosmel
  • 3 spsk kokosolie
  • 3 spsk kakao brugte kakaofibre fra@natuzone_dk
  • 1 tsk vaniljepulver
Sådan gør du
  1. Det hele blendes sammen og bages mellem 15-20 min ved 180 grader.
Opskriftsnoter

Jeg laver dog altid dobbelt portion da den forsvinder så hurtigt

Dette indlæg har 6 kommentarer

  1. Hvor stor er formen du bager i, når du bager dobbelt portion? 🙂

    1. Hej Sofie. Formen jeg har er 15×30 cm, men den er faktisk for stor. Så jeg bruger noget bagepapir til at forme formen i den str. jeg ønsker. 🙂

  2. Hej. Kan man bytte kokos ud med noget andet?

    1. Du kan bare udelade det 🙂 Jeg ved ikke lige hvad der ellers vil give den smag. Men er sikker på den er lige så god uden.

  3. Hej, er det dadelpasta du bruger?

    1. Nej helt almindelige dadler 🙂

Skriv et svar

Luk Menu