Brug kvalitetstid med dig selv, når babyen sover

Det er ikke altid let at finde tid til dig selv, når man er mor. Det kan dog være utrolig vigtigt at prioritere sig selv og få lidt alenetid, hvor man kan slappe af uden andres behov eller ønsker. Når babyen sover, kan det derfor være en god anledning til at tage et velfortjent pusterum og bruge noget kvalitetstid med dig selv. Denne artikel giver dig tre bud på, hvordan du kan skabe kvalitetstid med dig selv.

Lav flotte negle, og skab fokus på dig selv

Det er sjældent, at der er tid til at gøre noget ud af sig selv som nybagt mor. Men dette kan faktisk være en god ide at gøre – også selvom man bruger det meste af tiden hjemme med babyen. Derfor kan det være en god ide at bruge sin kvalitetstid på at lave flotte negle.

Når man har et barn, skal neglene naturligvis ikke være meget lange og skarpe, og de skal ligesådan kunne holde til en masse arbejde. Derfor kan det være en god ide at investere i et sæt til falske negle, hvor der både medfølger lim, gel, neglefile, pensler og meget mere. På den måde kan du selv designe dine negle, så de giver et ekstra boost til din udstråling og samtidig er funktionelle i din hverdag. 

Ved at dekorere dine negle, får du også skabt et fokus på dig selv, hvilket kan være godt for både hoved og krop.

Skriv dagbog, og husk de vigtige ting

Det kan være en god idé at skrive dagbog, mens babyen sover. Det er en god måde at få styr på tankerne og reflektere over de ting, der sker i ens liv. 

Når man har et lille barn, så går dagene ofte meget hurtigt og det kan være svært at huske alle de små øjeblikke, som man gerne vil gemme for evigt. Derfor er det en god idé at skrive dagbog – både fordi man føler sig mere organiseret og samlet, men også fordi man har muligheden for at se tilbage på alle de smukke øjeblikke med babyen.

Forkæl dig selv med meditation og yoga – en investering i din fødselskrop

Meditation og yoga er to af de mest populære former for selvpleje, der findes. Det er en investering i din fødselskrop, som kan hjælpe dig med at opnå et bedre helbred og velvære i den nye hverdag som mor. 

Meditation har vist sig at reducere stress og angst samt øge produktiviteten. Yoga har vist sig at styrke musklerne, forbedre fleksibiliteten og balanceevnen samt give en bedre søvnkvalitet. Begge disse former for selvpleje kan hjælpe dig til at blive connected med kroppen igen og bringe større glæde i nuet.

Webmaster
Webmaster
Articles: 27
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments