Sæt håret op med et fint hårspænde, så det ikke er i vejen

Når timerne ræser afsted, du har så mange ting, du skal nå, kan det være svært at nå det hele. Det ender ofte med prioritering, hvor man som mor altid vil putte sine børn først. Om man så skal ligne en der lige er rullet ud af sengen, når man møder på arbejde. Men med et fint hårspænde, ser du klar og veloplagt ud på ingen tid. Bare sno håret omkring et par gange, clips spændet omkring håret og så er du parat til en ny dag.

Hvis du leder efter den perfekte hår accessoire, så er den her med fundet. Se det smukke udvalg af spænder til håret fra LÈ MOSCH og udvælg dine favoritter. Find forskellige stile og former samt mønstre, der ligner forskellige teksturer. Find for eksempel en hår klemme der ligner glimmer, perler eller noget helt tredje. Det er den perfekte måde at gøre lidt ekstra ud af dit udseende på en let og simpel måde.

Midt i en travl hverdag

Når man er en mor, er der en helt samme ting, man skal nå for at få alting til at hænge sammen. Mødre er hverdagens helte ikke mindst for deres børn, men også dem omkring dem. Det er dog også en masse pres, og det medfører at alting nogen gange skal gå lidt hurtigt. Der er ikke altid tid til at lægge den fine makeup om morgenen eller stryge den flotte skjorte. Men hvis du gerne vil nå at få gjort lidt ekstra ud af dig selv, når tiden er knap, så snup et fint spænde og sætte håret op. Det giver lidt ekstra farve til dit look og er en nem og simpel måde at se lidt mere formel ud på.

Fine frisurer med et hårspænde

Der er også mange måder at sætte håret i et hårspænde. Du kan selvfølgelig vælge at gå med den helt klassiske knold, som jo ikke er en klassiker uden grund. Det er super smart når det skal gå hurtig, være simpelt og få håret væk fra ansigtet. Du kan også tage den øverste del af håret og samle det, enten som en lille hestehale eller en lille knold. Så hænger resten af dit hår stadig løst og elegant, men det værste hår er ude af dine øjne. Det er også en mulighed at samle alt håret i nakken og sætte spændet på og lave en løs hestehale. Det er et lidt mere casual look, men nok også det nemmeste at lave.

Nu har du en masse idéer, der ser lidt bedre ud end bare at sætte en knold i en sort elastik, sekundet før alle skal ud ad døren. Så kan du også finde på dine egne idéer, og prøve dem af. Alt hvad du bare mangler er nogle fine hårspænder, som du kan finde lige her. Der er de smukkeste designs i højeste kvalitet, så din nye hårclips ikke knækker med det samme.

Shop det rigtige sted

Der findes en hel verden af shopping centre på nettet og mulighederne virker nærmest uendelige. Men der er her du sikkert kan shoppe uden bekymringer for om din pakke nogensinde dukker op eller om du på en anden måde er blevet snydt. Men 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot, er dette et trygt sted at shoppe alle de ting du går og drømmer om.  Desuden finder du også billige priser, så du ikke betaler mere end du behøver. Desuden får du også fri fragt hvis du køber for mere end 299 kroner. Find alle de bedste accessoires her og få dem sendt trygt hjem til dig.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments