Sådan kan du tage dig af dig selv som mor

Det er et super hårdt job at være mor. Børnene er altid din første prioritet, og derfor glemmer mange mødre faktisk at tage sig af sig selv. Men det er faktisk rigtig vigtigt, at man husker sig selv i hverdagen, da man ellers kan blive udbrændt og helt udkørt. Og så kan man hverken hjælpe sig selv eller sine børn. Derfor kan det godt betale sig at tage sig lidt af sig selv også i en travl hverdag. Læs med her og få inspiration til netop dette.

Gør noget ud af dit hår

Hvornår har du sidst været til frisøren? Eller hvornår har du sidst farvet dit hår i den farve, du elsker? Hvis du ikke kan huske hvornår til begge spørgsmål, er det klar for længe siden. Derfor kan det være en god ide at overveje, om du måske skal gøre noget ud af dit hår indenfor den nærmeste fremtid. Måske virker det lidt for uoverskueligt og selvisk, hvis du vælger at bruge et par timer ved frisøren. Mindre kan klart også klare det og gøre dit hår smukt og lækkert. Start for eksempel med en god kur til håret næste gang, du er i bad. Så kan du altid benytte dig af hårfarve til brug derhjemme, som dit næste step. Du vil klart ikke fortryde at have passet på dig selv og dit hår.

Køb blomster til dig selv

Noget simpelt, men virkelig lækkert, man kan gøre for sig selv som mor, er klart at købe en fin buket blomster til sig selv. Fra dig til dig. For hvem bliver ikke glad for en sød buket blomster? Og som mor bliver man desværre ofte lidt glemt, når det gælder blomster, så derfor kan du vælge at forkæle dig selv lidt ekstra og købe en fin buket blomster til dig selv. Og husk. Det behøver ikke være en stor buket fra blomsterforretningen for enden af gaden. Selv de små buketter nede i supermarkederne er et rigtig godt alternativ, når det gælder blomster. Og så er disse ikke særligt dyre, så man kan købe dem lidt oftere og på den måde, give sig selv lidt glæde i hverdagen.

Gå i krig med dine hobbyer

Når man bliver mor, bliver ens egne hobbyer nogle gange tilsidesat lidt. Og det er da for dårligt. For selvom man bliver mor, har man jo stadig nogle ting, man går op i og synes om. Så hvorfor ikke tage en af dine tidligere hobbyer op og starte på det igen? Måske var du vildt god til at spille klaver engang, men da du fik børn, stoppede du med at spille. Så kan det jo være det, du begynder på igen.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments