Sådan forbliver du sund, ud over at spise rigtigt

Der findes efterhånden et hav af gode råd til, hvordan man bliver og forbliver sund. Oftest er det gode råd om kost, søvn og motion, der danner rammen for, hvordan man bliver sund. Selvom gode råd er mange, så er der særligt en faktor, som er udeladt i de gængse råd om kost og motion, men som faktisk er mindst lige så vigtig at have in mente, hvis man ønsker at leve sundt. Hvad det er for en faktor, kan du blive klogere på herunder.  

Basale behov skal være mødt, hvis man ønsker at forblive sund 

Gode råd er der nok af, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke råd der er værd at følge. De fleste råd om sundhed handler om at spise sundt, dyrke motion og få nok søvn. Der er ingen tvivl om, at disse tre råd er værd at følge, men søvn, kost og motion er ikke de eneste behov, der skal være dækket, hvis man ønsker at leve et sundt liv.  

Sundhed dækker både over mental og fysisk sundhed, og derfor er det ikke kun de fysiologiske rammer for et sundt liv, der skal være i orden. De mentale rammer spiller også en stor rolle for ens følelse af velvære.  

Stress er efterhånden noget, der rammer rigtig mange kvinder og selvom stress har noget at gøre med arbejdsbyrde, arbejdstilfredshed og egen præstation på arbejdet, så findes der også masser af gode råd til, hvordan man kan opretholde en mindre stresset hverdag.  

Sex er basalt behov, som vi mennesker har et naturligt behov for at få stillet. Nydelse har en afstressende funktion, som mange tager for givet. Selvom det kan være svært at finde tid til nydelse, så kan det være en nødvendighed, hvis man ønsker at forblive sund. Forbliv sund med produkter til kvinder der nemt afhjælper stress.  

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments