Sådan får du lange fyldige vipper

Elsker du store, lange vipper? Vi viser dig, hvordan du kan få dem! Nøglen er at bruge de rigtige produkter og følge et par enkle trin. Her får du nogle tips til, hvordan du får dine naturlige vipper til at vokse:

#1- Brug et vippeserum.

Et vippeserum hjælper med at styrke dine vipper og kan få dem til at vokse hurtigere. Hvis du vil finde ud af, hvilke serum der er bedst for dig, kan du rådføre dig med en skønhedsekspert eller læse anmeldelser på hjemmesider hvor de sælger dem. Du kan også tage ned i en butik, og rådføre dig ved en af deres medarbejdere. Her kan du også få lov til at prøve en test af vippeserum.

Serummet, der er fyldt med næringsstoffer og essentielle olier, bør anvendes om aftenen før sengetid for at fremme sunde vipper, der ser naturlige ud og ikke tynges af mascara eller andre produkter. Sørg for at bruge det hver aften i seks måneder, hvis du vil have lange vipper, der forbliver stærke!

#2- Hold dine øjenvipper i form.

Dine øjenvipper er nøglen til enhver god makeuprutine. Hvis du vil have mere længde og tykkelse, skal du ikke plukke dem for ofte!

Hvis du plukker dem, kan det gøre vipperne slatne og skøre. Selv hvis du har et komplet sæt naturlige bryn, vil det med tiden tynde dine øjenvipper ud, hvis du plukker alle de vildfarne hår ud for ofte.

#3- Påfør mascara fra roden af dine vipper og op.

Hvis du ønsker at få dine øjne til at springe ud, skal du ikke bare lægge mascara i spidserne! Det vigtigste er at påføre den fra roden af dine vipper og opefter. Det kan du gøre ved at bruge en vippekam (som har børster). Hvis du vil gå skridtet videre, kan du påføre et lag serum først for at opnå endnu mere længde og tykkelse.

Lange vipper får dine øjne til at se større og lysere ud! De giver også definition til et øjenlåg – hvilket gør det lettere at skabe forskellige makeuplooks, der er subtile eller dramatiske. Hvis du er på udkig efter langvarige resultater, skal du ikke glemme at det er vigtigt at passe på dine vipper.

#4 – Sov på et silkepudebetræk.

Du tror måske ikke, at stoffet på dit pudebetræk har noget at gøre med, hvor lange og tykke dine vipper bliver, men det har det! Et silke- eller satinbetræk hjælper med at forhindre, at dine vipper bliver viklet sammen om natten – det giver dem en chance for at hvile og vokse længere end før.

Hvis ovenstående tips ikke hjælper dig, så kan du gå på Youtube og se et væld af de videoer, som viser dig, hvordan du får længere vipper på naturlig vis.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments