Invisalign er vejen til lige og pæne tænder

Invisalign – kendt som den usynlige bøjle – kan være løsningen på dit problem, hvis du døjer med skæve tænder, underbid, krydsbid eller noget helt fjerde, som du gerne vil rette op på.

Selvom du er både mor og lykkelig gift, så fortjener du stadig at gøre noget godt for dig selv. Derfor er der al mulig god grund til at få rettet dine tænder, hvis du mener, at det vil bringe mere selvsikkerhed og lykke ind i dit liv. I dag vil vi sætte fokus på tandretning / tandregulering, hvor det ikke mindst skal handle om Invisalign.

Hvornår vil tandretning være nødvendigt?

Du skal ikke nødvendigvis få foretaget en tandretning hos tandlægen, blot fordi du har skæve tænder eller underbid. Det skal du kun gøre, hvis du rent faktisk er ked af dine tænder. Det kan f.eks. være, at du ikke har mod på at smile med tænderne, fordi du er bange for, hvad folk vil tænke om dine skæve tænder. Har du det sådan, så vil det helt naturligt komme til at påvirke din livskvalitet og din selvtillid.

Med andre ord er det individuelt, hvornår tandretning er en nødvendighed. Invisalign kan, hvis nødvendigt, være den rette løsning, men det er også muligt at rette tænderne på anden vis.

Invisalign er et sikkert valg af flere grunde

Invisalign er ikke bare et ud af mange højteknologiske tandreguleringssystemer. Faktisk betragtes det som et af de mest anerkendte og populære systemer. I skrivende stund har over 5 millioner mennesker brugt Invisalign – og de fleste med stor tilfredshed.

Invisalign bliver nævnt af de fleste tandlæger som en god mulighed, men hvad er det lige, der gør denne form for tandregulering til et godt valg? Vi kigger på det herunder:

  1. Bøjlen er næsten usynlig – Invisalign bliver godt nok omtalt som en usynlig bøjle, men den er naturligvis ikke hundrede procent usynlig. Dog er det korrekt, at bøjlen er så diskret i designet, at dine venner og bekendte næppe vil lægge mærke til den.
  2. Effektiv behandling på 6-18 måneder – Invisalign bøjlen vil som regel skabe markante resultater på blot 6-18 måneder. For et hurtigt resultat bør du så vidt muligt bære skinnerne 20-22 timer i døgnet. Det er som udgangspunkt kun, når du skal rense tænder og spise, at du skal tage skinnerne af.

Du kan få helt lige tænder med invisalign, hvis du ønsker at gøre noget ved dit tandproblem. Som regel bliver tandretning praktiseres af kosmetiske årsager, men der kan også være andre gode grunde til, at du vælger denne behandling. Du kan evt. google invisalign før / efter billeder, hvis du vil have nogle eksempler på, hvor bemærkelsesværdige resultater der kan skabes med bøjlen. 

  • Mulighed for finansiering – Invisalign priser på mellem 15.000 og 40.000 kr. er ikke unormale. Det er rigtig mange penge, men heldigvis er der mulighed for at få finansieret behandlingen på attraktiv vis. Invisalign er en ret dyr tandbøjle sammenlignet med andre tandbøjler, men det er også en af de mest effektive, diskrete og håndterbare. Derfor er det trods en høj pris et godt valg.

Invisalign er efter alt at dømme kommet for at blive, så hvorfor ikke også unde dine tænder den bedste behandling? Efter 6-18 måneder vil du stå tilbage med nogle fantastisk flotte tænder.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments