Hold kroppen ved lige og få mere livsglæde ind i hverdagen

Når man er mor, så er det selvsagt ens børn, der får langt hovedparten af opmærksomheden i løbet af hverdagen. Det er konstant deres behov, man tænker på og bekymrer sig omkring, og derfor skubber mange mødre deres egne behov lidt fra sig. Dette er helt naturligt, men samtidig rigtig synd, da kroppens velvære har stor betydning for ens livsglæde på daglig basis.

Der er mange måder, hvorpå man kan holde kroppen ved lige – nogle mere tidskrævende end andre. Det er bare vigtigt, at man tager sig tid til sig selv og ens krop – for kun sådan, kan man være en sund og glad mor overfor sine børn hver eneste dag.

Find tid til at gøre lidt mere ud af dig selv

Selvom alle kvinder er smukke, som de er skabt fra naturens side, så kan alle mødre have brug for at gøre lidt ekstra ud af sig selv indimellem. Det er med til at øge selvtilliden, når man kan få et par blikke med på vejen på gaden, og det er med til at skabe mere livsglæde, når man føler sig lidt ekstra lækker i dagligdagen. Der er mange måder, hvorpå man kan gøre lidt ekstra ud af sig selv, og dette kan involvere alt fra en tur til frisøren til hårfjerning i armhulen – der er utallige måder at gøre mere ud af sig selv, og de er alle en del af at holde både krop og sjæl ved lige.

Tid er naturligvis en mangelvare i en travl hverdag, men der er med garanti lidt tid tilovers, når børnene er lagt i seng, og ens partner er faldet i søvn på sofaen. Det handler om at finde de små frirum og prioritere disse til at få opfyldt ens behov.

Få mere motion ind i dagligdagen

Når man snakker om at holde kroppen ved lige, så er der ingen tvivl om, at motion spiller en stor rolle. Motion er med til at give én mere energi og holde nogle af de irriterende kilo fra døren, og selvom det kræver tid og motivation, så er det en vigtig del af mere livsglæde på den lange bane.

Som mor kan det være svært at finde tiden til at komme ned i fitnesscenteret flere gange om ugen, og derfor kan det være gavnligt at søge inspiration på nettet til gode øvelser, man kan lave hjemme i privaten. Dermed har man mulighed for at gå til og fra motionen, når man har tid til det, og man skal ikke have dårlig samvittighed over at betale til noget, man ikke bruger alligevel.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments