Hjælp dit barn med gratis engelsk opgaver

Er dit barn glad for engelsk og skal derfor udfordres lidt mere eller måske har dit barn svært ved engelsk og har derfor brug for lidt ekstra undervisning? Hos Leg og Lektie kan du finde gratis opgaver, som du kan printe ud og få glæde af. Læs med her og bliv inspireret.

Cow, mouse, house – de engelske ord og udtryk kan både være en udfordring og en glæde afhængig af, hvor langt man er på sin læringskurve. Hvis dit barn har brug for at blive ekstra udfordret i engelsk, fordi han eller hun synes, at der er sjovt og glædes over det nye sprog eller hvis dit barn har det svært med engelsk, så kan du trygt finde nye opgaver på Leg og Lektie. Her finder du nemlig et brugbart værktøj til at læse at skrive og læse engelsk.

Opgaverne er udvalgt så de både kan bruges som selvstændige opgaver i undervisningen eller som et supplement til grundbøgerne. Opgaverne er primært rettet mod indskolingsklasserne fra 1. klasse til 4. klasse. Engelsk er et sprog, som bliver svært at komme udenom i fremtiden. Stort set alle uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser benytter engelsk som andet sprog. Det er derfor enormt vigtigt at børn kommer godt fra start, når det drejer sig om at lære at skrive og læse engelsk.

Heldigvis støder børn også på engelsk i både computerspil, i film og på de sociale medier, så det falder mere og mere naturligt at bevæge sig rundt i et andet sprog. Måske du vil opdage, at på nogle områder er dit barn faktisk bedre til engelsk end du selv er. Brug gratisopgaverne, som en sjov og lærerig øvelse ude at presse dit barn. Det skal være naturligt og sjovt at læse et nyt fremmedsprog – og samtidig i gode rammer for læring. Læs mere på: www.legoglektie.dk/2019/01/22/gratis-engelsk-opgaver

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments