Her er alt, du kan ønske dig til friluftslivet

Som en del af tyske Internetstores med hovedsæde i Stuttgart, og kontorer og butikker, on- og offline, i flere lande, har vi en unik mulighed for at købe stort ind, med gode rabatter. Noget vi kan lade komme vores kunder til gode. Samtidigt har vi også et omfattende sortiment og en bred vifte af leverandører over hele verden. Du finder de absolut største navne indenfor udstyr til det aktive friluftsliv, men også masser af navne du sikkert ikke kender.

Det kan være populære mærker indenfor helt særlige områder, eller det kan være yngre firmaer som er kommet med nogle banebrydende produkter, kommer med en ny tilgang eller på anden måde skiller sig ud, ligesom vi faktisk også har produkter vi har fået fremstillet under eget navn der fuldt kan konkurrere med mange af de kendte brands du ellers vil finde i vores sortiment. CAMPZ forsøger at gøre det mere enkelt og overskueligt købe dit gear til det aktive friluftsliv fra et sted, i stedet for at skulle rundt en masse forskellige steder, hvor man hurtigt misser noget og fragten hurtigt løber op.

Alt du behøver til familiens campingtur

Ynder familien tage på campingture, ja så kan du finde alt udrustningen her på CAMPZ om det drejer sig om store eller små telte, og uanset hvilket klima eller vejr i tager afsted til, ligesom lys, rygsække, køkkenudrustning, tøj, fodtøj og en lang række praktiske løsninger du sikkert slet ikke anede fandtes. Alt hvad i kunne ønske jer af sikkerhedsudrustning har vi også, ja okay, skydevåben og mobiltelefoner er der nok andre der eventuelt kan klare, men ellers kan du finde navigationsudrustning og forskelligt udrustning til personlig beskyttelse ude i naturen. Vi har også et stor udvalg, så du kan vælge efter dit budget, temperament og andre ønsker du måtte have til din udrustning. Flere telte kan du eksempelvis også købe forskellig ekstra udrustning til, som kan yde ekstra beskyttelse eller bare være praktiske.

Her er også det meste til ekstremsport af forskellig art

Om du nyder at klatre på det stejleste bjerge i Alperne, eller du foretrækker cykelcross, eller måske du foretrækker triathlon, eller en seriøs trek, om det er i polarområder, regnskov eller ørken. Ja så har vi udrustningen du kan bruge lige her. Vi har udstyr der har været brugt til at bestige Himalaya eller til ironman på Hawaii. Hvis det er en sport som foregår udendørs, så kan du næsten være sikker på at vi har noget udrustning til den.

Her kan det være specielt praktisk at du kan samle det hele i et indkøb, da det hurtigt kan være svært bevare overblikket, ligesom det nogle gange kan være svært finde de ting som passer sammen. Vi har endda meget af udrustning til hele familien, også til børn, som så kan være med til at opleve glæden ved friluftslivet og udvikle sig og vokse, i hvert fald rent mentalt. Det meste natur tager jo heller ikke entré så udgifterne på sigt behøves heller ikke løbe så meget op, som de ellers hurtigt kan på en familietur.

Også til den mere afslappende aktivitet

Naturligvis handler alt udeliv ikke om adrenalin og action, mindre kan heldigvis gøre det. Derfor er det også til at finde de sidste nye yogaudstyr, eller bare praktiske og slidstærke rejsetasker og -rygsække. CAMPZ prøver ikke at have alt, men vi prøver at have det meste til friluftslivet, specielt de former vi ofte nyder at dyrke her på vores breddegrader. Smart tøj og behagelige sko, både til nogle af de lidt vilde aktiviteter har vi da også i sortimentet, men også meget som du vil kunne nyde godt af i hverdagen.

Det kunne eksempelvis være smart og praktisk regntøj, eller lækkert badetøj. Vintertøjet kan du også finde her, også uden at det behøver komme over i decideret skitøj, der ellers kan være både varmt og praktisk. Prøv eventuelt at bladre rundt på vores side og lad dig inspirere til det næste store, eller lille eventyr. Eller brug vores menu eller søgefunktion til at finde frem til lige netop det produkt, eller det brand som du går og leder efter. Odds er gode at du faktisk kan finde det lige her.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments