Graviditetspude? Her er hvad du skal vide om bedre søvn som gravid

Graviditetspude? Her er hvad du skal vide om bedre søvn som gravid 1

Som gravid kan søvn blive en reel udfordring, eftersom månederne går og maven vokser. Der er heldigvis en del tips, der kan gøre det lidt nemmere for dig at sove godt og ligge behageligt, også når din termindato nærmer sig. Det kan du læse mere om her.  

Find en behagelig stilling

Den største udfordring der kommer i takt med at maven vokser, er at finde en behagelig stilling. Det kan være svært nok at sove med en aktiv baby i maven, men det at ligge behageligt, bliver sværere og sværere eftersom månederne går. Mange gravide, foretrækker at ligge på siden, men da kan man have brug for lidt ekstra støtte under lænd eller knæ.  

Mange gravide sværger derfor til en graviditetspude, som på magisk vis gør det hele meget mere behageligt. Hvis man først har prøvet at se, hvor stor forskel det gør, så er det svært at klare sig uden.  

En anden ting man kan gøre, for at gøre det mere udholdeligt at sove som gravid, er at investere i en regulerbar seng, eller en elevationsseng. Her kan man nemlig justere højde på hoved og ben, så kan for eksempel kan justere, hvis man har meget hævede ben. Det er også rart at kunne justere for en øm lænd. Dette er også en rar ting at have efter man har født, og er dermed en god investering under alle omstændigheder. Det bliver ekstra rart, hvis du tager graviditetspuden med.  

Det er altså de to bedste trick til dig, der har svært ved at sove som gravid. 9 mnd er lang tid, når man ikke får sove som man plejer, og derfor er det vigtigt at man gør det man kan, for at gøre ventetiden lidt mere behagelig. En graviditetspude er den gravides bedste ven, og du bør investere i den før heller end senere.  

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments