Gaven til de nybagte forældre

Det kan være svært at navigere i de mange muligheder og gaveideer der er til den nybagte mor og far. De nybagte forældre befinder sig sandsynligvis i en lykkerus over tilføjelsen af en lille ny til familien. Formodentlig også i en anden verden bestående udelukkende af bleer, amning og søvnløse nætter. I sådan en tid er det vigtigt at huske på at forkæle forældrene med lidt ekstra opmærksomhed og kærlighed. 

En uventet forkælelse 

Der findes mange ideer til en gave til nybagt mor, bl.a. en lækker bodystocking eller søde bittesmå sneakers. Er du den kreative type kan du sætte dig og hækle en rangle til den lille, som vil blive taget godt imod af både mor og barn.

Gaven til de nybagte forældre 1

Indhyllet i bleskift og ammetid har den nye mor brug for noget der minder hende om det gode ved den nye hverdag. Ofte er en barselsgave til mor fokuseret på den nye baby, så måske ønsker du at give en nybagt mor gave, som forkæler lige netop hende. 

En stilfuld lædernøglering fra byRavn med trykket MOR er en personlig og tidløs gave, som hylder hendes nye rolle i livet. Nøgleringene i det vegetabilsk garvede kernelæder kan trykkes med lige det du ønsker, men med teksten MOR symboliserer gaven sort på hvidt at hun er blevet mor. 

Den mindeværdige gave

Det er ikke nemt at finde på en god gave til en nybagt far, hvilket oftest er en gave der ikke forventes. Uanset hvad din relation til den nybagte far er, så vil en personlig gave altid være en god barselsgave til faderen.Er det din kammerat som snart skal være far, og er du kommet i tanke om at det ville være på sin plads med en barselsgave? Det er ikke ofte at en mand sætter pris på endnu en bodystocking, eller endnu et par lyserød eller blå sokker. Giv ham i stedet den perfekte barselsgave til far, som for altid vil minde ham om den dag han blev far, med en stilren lædernøglering, trykket med den dag hans barn blev født.

En sjov ide kan være at købe matchende tøj. En t-shirt i gave til den nybagte far, og en bodystocking med samme motiv til den nye baby. 

Skal din kollega snart tage en pause fra hverdagens trummerum på arbejdet? Du kan vise at du tænker på ham og den nye addition til familien ved at give ham en god, dyr flaske vin, som han ikke selv ville bruge pengene på.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments