Er de første fine linjer begyndt at vise sig? Dette kan du gøre!

Når man rammer de 25, så siger man, at det kun går ned ad bakke for ens hud. Det er omkring denne alder, hvor ens collagen produktion bliver reduceret betydeligt, og det betyder også, at det er omkring denne tid, hvor de første fine linjer begynder at komme. Det kan være, at det er noget, du kan se på dig selv? Der er flere ting, man kan gøre, hvis man er træt af de fine linjer, man har. Det kan du læse meget mere om i denne artikel!

Få succes med en derma ruller

Der er mange, der rapporterer, at de har fået gode resultater ved at bruge en derma ruller. En derma rulle ligner lidt en lille malerrulle, men på det runde stykke, sidder der en masse små nåle. Når du skal bruge din derma ruller,  så er det bedst, hvis du strækker huden ud, og så stille og roligt kører derma rulleren over huden.  Når man har brugt sin derma ruller, så anbefales det, at man efterfølgende bruger A-vitamin på huden. Når man derma ruller, så sker der nemlig det, at man åbner huden mere om, og det betyder faktisk, at produkter kan blive op til 10 gange mere effektive, efter du har derma rullet. Dagen efter du har derma rullet, så er det meget vigtigt, at du husker at bruge solcreme. Her er huden nemlig meget sensitiv.

Få botox

Hvis du gerne vil forhindre, at du får flere fine linjer, så er botox en virkelig effektiv løsning. Når man får botox, så lammer man nogle af de muskler, man har i ansigtet. Det betyder, at der er nogle bevægelser, man ikke kan lave, og derfor folder huden sig ikke og danner nye linjer. Der er f.eks. mange, der vælger at få botox mellem øjenbrynene i det, man kalder for ”bekymringsrynken”, fordi man ser lidt bekymret ud, når man rynker øjenbrynene.

Husk at brug solcreme!

Det er generelt en god idé at bruge solcreme, hvis man gerne vil undgå rynker. Hvis ens hud bliver udsat for meget sol, så bliver huden nemlig tyndere, og det betyder, at man har lettere ved at få rynker. Det er derfor meget vigtigt, at du husker solcremen. Hvis du skal være ude hele dagen, så kan det også være en god idé, hvis du har en solhat på mellem 12 og 15, hvor solen er værst.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments