Det nye inden for drikkedunke. Vand med frisk frugt

Det er svært at finde nogen, der ikke har en drikkedunk med vand, klar i sin taske. Der er dog kommet noget helt nyt inden drikkedunke, som gør det hele endnu friskere. Det kan du læse mere om her.  

Det er vigtigt at få i sig nok væske 

Det er nemlig svært vigtigt at få i sig nok væske i løbet af en dag. Når vi ikke får nok væske, så bliver vi dehydrerede og kan opleve symptomer som træthed og hovedpine, og i nogle tilfælde også svimmelhed. Når vi drikker nok væske, og da helst vand, så fungerer vores krop optimalt.  

Det er også derfor det er så populært at have en drikkeflaske med sig overalt. Mange glemmer nemlig at drikke nok vand i løbet af dagen, men en flot drikkedunk er en god påmindelse. Men hvad gør man, hvis man vil tilsætte lidt smag til sit vand, og gøre det endnu lidt sundere samtidigt? 

Vand med frisk frugt – endnu friskere og sundere 

Ikke alle synes rent og friskt vand smager fantastisk. Især ikke, hvis du har været vand til at drikke meget saftevand eller sodavand. Mange synes vand smager kedeligt, og tilsætter derfor usunde ingredienser i sit vand, for at gøre det mere spændende. Det er dog ikke nødvendigt.  

Der findes faktisk en drikkedunk, der gør at du kan have vand med frisk frugt med dig overalt. Det gør dit vand mere spændende i smagen, men også meget friskere og sundere. Det er et godt tip at lige bruge frosne bær og frugt i din drikkedunk, så bliver dit vand afkølet samtidig som frugt og bær holder sig friske i længere tid. Der er ingen grund til at drikke kedeligt vand, når du kan få drikkedunke der er specialdesignet til frisk frugt i dit vand. Det gør det til en meget bedre smagsoplevelse, og det bliver meget nemmere at huske på at drikke nok væske.  

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments