Catering til din næste begivenhed

Catering er når man leverer mad direkte fra et større køkken til diverse tredjeparter som køkkener, kantiner, virksomheder og til generelle begivenheder. Historisk set har det ikke vært specielt populært i Danmark før de seneste årtier. Herefter er større brands indenfor catering blevet mere og mere kendt, som gør at de kan genkendes af de fleste danskere.

catering

Hvorfor skal jeg have catering?

Hvis du har ansvaret for, at lave maden til den næste store begivenhed, så kan det godt virke meget uoverskueligt. Årsagen til dette er generelt volumen af gæsterne, samt at man skal have mange forskellige retter. Hvis du havde tiden, overskuddet og kapaciteten i dit køkken, så ville det måske godt kunne lade sig gøre.

En større begivenhed kunne fx være fødselsdage, firmafrokoster, bryllup, konfirmation og lignende hvor mængden af gæster nemt kan overstige 15+ personer. Antallet af mennesker vil ikke kun øge efterspørgslen for mad, men også efterspørgslen for forskellig mad, da man har mange forskellige madvaner.

Hvor kan jeg finde catering

For at finde den rette catering virksomhed skal du søge med omhu. Der er mange metoder man kan anvende for at finde den rette virksomhed, som specialiserer sig i netop dit behov. En effektiv og nem metode er at anvende Google, da man kan finde meget specifikke virksomhed på en hurtig og effektiv måde.

Søg blandt andet efter ”catering”, ”mad ud af huset” og lignende ord. Herefter kan du tilføje ekstra ting, som fx mad typer, geografiske lokationer og lignende ønsker. På den måde kan du virkelig finde noget, som passer til dig. En specifik søgning kunne f.eks. være ”vegetarmad ud af huset i vejle”.

Et alternativ kunne være at anvende dit netværk og spørge efter rådgivning. Her kan du spørge specifikke personer hvordan de har sørget for maden til deres seneste begivenhed eller gå in

Hvis du kender nogle personer som har holdt en større begivenhed med catering, så vil du til fordel kunne spørge dem og høre hvordan deres oplevelse var. Alternativt kan du gå ind på større Facebook grupper og spørge til råds her. Disse sider kunne fx være grupper dedikeret til et specifikt geografisk område eller indenfor mad.

Mad typer hos catering firmaer

Som tidligere nævnt så findes der mange forskellige catering firmaer som hver især har deres eget fokus på madtyper, geografisk lokation og lignende. Eksempler på dette kunne være virksomheder, som fokuserer på sundhed, friskhed, dansk mad, vegetarisk, vegansk og meget mere.

Årsagen til at dette er relevant er, at man som regel vil få bedre mad, hvis virksomheden specialiserer sig i netop denne madtype. Hvis man f.eks. gerne vil have vegansk mad, så ville det være oplagt at kontakte en virksomhed, som kan hjælpe dig med lige præcis dette. For at finde ud af om virksomheden generelt er god eller ej, så kan du researche på internettet efter diverse anmeldelser, omtale og lignende på Google, sociale medier og andre anmeldelsessider. På den måde vil du kunne få et bedre generelt syn på virksomheden, da man vil kunne høre oplevelser fra mange forskellige personer.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments