Alt du skal vide om permanent hårfjerning

Mange af os oplever irritation i forbindelse med fjernelse af uønsket kropsbehåring. Det gælder, hvad end det er barbering, voks eller sugaring. Her er det ofte ting såsom kløe, svie, røde knopper og indgroede hår, som er på listen over irriterende gener, vi sagtens kunne undvære. Så er du til hverdag generet af uønsket kropsbehåring? Eller har du har fået nok af at barbere dig hver 2. dag? Er det scenariet, så er permanent hårfjerning måske løsningen for dig. Læs med her, og bliv klogere på det.

Permanent hårfjerning – hvordan foregår behandlingen?

Permanent hårfjerning foregår ved hjælp af det nyeste teknologi: IPL Nordlys fra Ellipse.

Det er det bedste og sikreste udstyr på markedet, når det kommer til permanent hårfjerning. IPL står for Intense Pulsed Light. Det er altså et intens, pulserende lys, som via lyshovedet bliver opvarmet til 70 grader i blot få millisekunder, mens det er målrettet det ønskede sted for permanent hårfjerning.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Oftest kan man forvente mellem 6-8 behandlinger med et interval imellem behandlingerne på 6-8 uger, men da vi alle er forskellige, kan det variere alt efter din hår- og hudtype. Det er nemlig sådan, at lyset fra laseren optages i det mørke pigment i håret. Derfor vil det være forskelligt fra person til person, hvor meget pigment der er at finde i håret. Det er vigtigt at understrege, at alle hud- og hårtyper kan benytte sig af IPL, det vil blot variere i antal behandlinger for den fulde effekt.

Før, under og efter behandlingen

Før

Da vi netop er forskellige, så starter du altid med en uforpligtende konsultation, hvor der bliver set nærmere på hårets tykkelse, farve og lignende, som er nødvendigt for at planlægge et tilpasset behandlingsforløb til dig.

Under

Behandlingstiden vil vare omkring 30 minutter og vil selvfølgelig afhænge af området og mængden af hår på området. Under behandlingen vil du kunne fornemme lidt prikken på området.

Efter

Efter din behandling vil du kunne fortsætte dagen, som ellers planlagt. Nogle oplever en varm fornemmelse på behandlingsområdet, som kan forventes at aftage efter et par timer. 

Kan mænd benytte sig af IPL?

Ja, mænd kan godt blive behandlet med IPL. Men da mænd har et højt testosteronniveau og dermed en mere aktiv hårvækst, er det oftest ikke muligt for dem at blive 100% hårfri. Du vil dog stadig opleve en stor forskel ift. din hårvækst, og der vil blot være tale om få hår, som med tiden vil vokse ud engang imellem.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments