3 tips til dig der har børn der lider af børneeksem

Børneeksem er noget fanden har skabt og der er desværre mange børn der lider af det. Man ved ikke præcis hvorfor nogle børn for det og hvorfor nogle går fri. Man ved dog, at børn der lider af børneeksem i mild eller slem grad formentlig vokser fra det. Så har du et barn der lider af børneeksem, så kan der være en lysere fremtid forude, det er dog ikke til at sige hvornår børnene vokser fra det og i nogle tilfælde vokser de desværre ikke fra det. Så hvis du står med et barn, der i dag lider af børneeksem, så får du her 4 tips til hvordan du kan behandle eksemen.

Børneeksem vs atopisk eksem

Børneeksem og atopisk eksem er faktisk den samme hudlidelse. Børneeksem er blot noget man har valgt at kalde eksemen så længe den ses hos børn. For de børn der ikke vokser fra eksemen vil man med tiden gå over til at kalde det atopisk eksem. Det er godt for dig at vide, da du vil kunne finde langt flere gode råd omkring atopisk eksem. Så hvis du ikke vidste at et er samme type eksem, så kan du med fordel gå ind og undersøge hvordan man kan behandle atopisk eksem og hvad man helst skal undgå. Det er dog ikke altid det er de samme ting som virker for alle. For nogle er varme og saltvand nemlig virkelig godt og effektivt imod eksemen og for andre for det eksemen til at blusse op. Du er derfor også nød til at tale med en hudlæge og prøve dig en smule frem. Dog skal du være opmærksom på, at det er en ekstremt ubehagelig eksem og dit barn vil have brug for konsekvent hjælp til at behandle eksemen.

Behandling af børneeksem

Generelt set så hjælper det på de fleste børn at blive smurt med en virkelig fed og fugtgivende creme. Børneeksem creme skal være så fed, at den næsten ikke er til at smøre ud. Jo mere fugt den giver til huden, jo bedre er det. Børneeksem giver både rødme og kløe til huden og hvis man ikke får behandlet eksemen så vil børnene klø hul på sig selv og et kan danne grimme sår. Derfor er det virkelig vigtigt at man husker at smøre de udsatte områder ofte og flere gange om dagen.

Undgå udtørrende produkter  

For langt de fleste er blandt andet vand og sæbe udtørrende for huden. Så har du et barn med børneeksem er det specielt ting som disse du skal være opmærksom på. Du kan købe badeolier som går ind og giver fugt til huden under badet. Derudover vil det også være en god ide, at købe en meget mild håndsæbe og så altid bruge creme efter huden har været i kontakt med vand.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments