Derfor skal du have en håndstøvsuger

En sund mor er vigtigt for at alting kan hænge sammen i hjemmet. Men der er mange ting der er med til at gøre en mor sund, for det er nemlig ikke kun kosten og motion der skal kigges på, men også sindet og omgivelserne er en del af det at være sund.

Et sundt sind kræver sit

Vi kan hurtigt blive enige om, at for at være sund, så skal der være en nogenlunde varieret kost i hverdagen og der skal motioneres hver eneste dag. Men faktisk er det ikke tilstrækkeligt og mange kan godt blive vældig frustreret over at mene at gøre alt det rigtige men stadig ikke føle den store lykkefølelse.

Grunden til at det ikke bare er nok at sørge for en god kost og motion hver dag, for at føle sig sund og glad er, at der er flere ting der følger med det glade sind. Omgivelserne vi befinder os i, har nemlig rigtig meget at sige for os. Er der huset rodet og beskidt, kan vi have tendens til at gå mere ned i kulkælderen på sindet, som hvis det er lækkert ryddet og rent omkring os.

Håndstøvsugeren tager krummerne

Håndstøvsuger er en undervurderet maskine i hjemmet. Når man i et hjem med børn endelig har fået ryddet op så det er klar til en god omgang rengøring, sker der oftest det at der er rodet til igen, før man får gang i støvsugeren.

Skulle man få familien smidt ud ad døren for en stund så man kan nå både oprydning og rengøringen, er det kun endnu mere frustrerende når familien atter vender hjem og man ved aftensmaden samme dag oplever, at hele menuen er blevet til krummer under spisebordet. Det er netop her hvor et redskab som en håndstøvsuger kan være en gave til ethvert hjem.

Web master
Web master
Articles: 52
Abonner
Giv besked om

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments