1glastomatsauce(gerne økologisk, da det indeholder færre kalorier)
2revne gulerødder
½skiveskåretsquash
½poserevet ost
1pkøkologiske fuldkorns lasagne plader(til børnenes del af lasagnen)
1dlmadlavningsfløde
salt, peber og paprika efter ønske
sundt fedtstof
Tilberedelse
Start med at hakke løg og hvidløg og brun det derefter i kokosolie. Jeg bruger en kokosolie fra Bodylab på spray.
Tilsæt kødet og brun dette sammen med løgene.
Herefter tilsættes tomatsausen (kan også erstattes af hakkede tomater) og de revne gulerødder. Lad det simre lidt.
Tilsæt så madlavningsfløde (kan erstattes af mælk) og salt og peber. Lad det simre i 10-15 min ved svag varme.
Fordel herefter skiftevis kødsovs og squash/fuldkornsplader (se billede) i et smurt ovnfast fad og top det med revet ost. Fif; hvis du vil snyde ungerne og servere squash for dem, så start med at skrælle squashen inden du fordeler den i fadet. Så er den ikke helt så sej og meget sværere at få øje på ;-)