Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Reklamelinks er markeret med*
Opskrift på grødboller med sunde kerner
4,49
fra
29
stemmer
Antal:
20
boller
Forberedelse
25
minutter
min
Tilberedelse
14
minutter
min
I alt
39
minutter
min
Ingredienser
Grød
80
g
økologiske havregryn
45
g
økologiske chiafrø
45
g
økologiske hørfrø
40
g
økologiske solsikkekerner
425
g
vand
Boller
590
g
grød
25
g
gær
45
g
olie
35
g
sukker
10
g
salt
300
g
hvedemel
Tilberedelse
Bland havregryn, chiafrø, hørfrø, solsikkekerner og vand i en gryde. Kog grøden i 2 min. og afkøl.
Rør alle ingredienserne sammen i en røremaskine i ca. 8-10 min.
Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.
Form bollerne og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Brug en spiseske, som vædes i vand mellem hver bolle, så klistre dejen ikke så meget fast.
Bag bollerne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i ca. 10-14 minutter.
Køkkenudstyr
Gryde*
Køkkenmaskine*
Skål*
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest