Kyllingen skal koges i minimum 2 liter vand, som et tilført lidt salt. Vandet skal efterfølgende bruges i suppen, så gem det. Men start med at koge kyllingen og gerne i 1 time til 1,5 time, da den skal være helt mør.
Når kyllingen har kogt, skal den køles af. Herefter piller du lige så fint kødet fra benene og gemmer det til senere. Det skal nemlig spises sammen med suppen.
Brun lidt smør i gryden og tilsæt karry. Lad det riste ganske lidt og tilsæt herefter de 2 fint snittede løg.
Jeg stavblender de 2 dåser hakkede tomater, så konsistensen bliver helt fin. (det sikre at børnene ikke går i bro over at der er "ting" i suppen :-) )
Herefter tilføjes de hakkede / stavblendede tomater til løgene sammen med 2 liter af det vand du har kogt kyllingen i. Her er det en god ide lige at si vandet først, så du ikke får rester med fra kyllingen.
Til sidst tilsættes fløden og suppen koges op, inden den smages til med salt og en smule peber.
Jeg bruger mellem 5-7 tsk salt, og det lyder af meget. Men det er det altså ikke til den mængde vand. Smag til ind imellem så du ikke får for meget i. Der kan også sagtens tilsættes mere karry, hvis man kan li det.
Så er suppe færdig og nu skal der steges bacon.
Suppen serveres med bacontern og kyllingekød der er enten skåret i tern eller revet fint fra hinanden.