Start med at udvande kernerne. Kog lidt vand og dæk dem lige akkurat til. Lad dem stå i 30 min og hæld så overskydende vand fra.
Smuldet gæren ud i den lunkne vand og tilsæt salt. Lad det stå i et par minutter.
Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt i 10 min gerne på maskinen.
Smør to forme og fordel dejen deri. Lad den hæve i 30 min og pensel den herefter med sammenpisket æg.
Tænd ovenen på 225 grader og når ovnen er varm bages brødet i ca 20-22 minutter (afhængig af ovn)
Tag de bagte brød ud af ovnen.
Ryst formene så brødet løsner sig, når de kommer ud af ovnen.Efter 10 min vendes de ud på siden eller sættes på en bagerist. Det sikrer at de ikke bliver bløde i bunden
Jeg fik et rigtig godt tip af en af mine følgere som jeg gerne vil dele med dig. Anskaf dig en silikone bageform*, så er brødet meget lettere at få ud af formen.