Sunde hjemmelavede müslibarer - En nem snack som er lige til at tage med på farten, nemme at lave, lækre og dejlig knasende tekstur
4,70 fra 20 stemmer
Antal: 10müslibarer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse15 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredienser
55gmandler eller hasselnødder
100ggrovvalsede havregryn
40gchokolade(grofthakket)
20ghampefrø
20gsolsikkekerner
60ghonning
50gdadler
1æg
50gpeanutbutter
1nipsalt
Tilberedelse
Varm ovnen til 180° varmluft.
Hak chokolade samt mandler groft. Fjern sten fra dadler og hak disse i små stykker. Tilsæt dadler, chokolade, hampefrø, salt, solsikkekerner og havregryn i en skål og rør det sammen.
Æg, peanutbutter og honning piskes sammen i en skål. Vend massen sammen med de tørre ingredienser.
Bag massen i ca. 15 minutter, til den er lettere gylden. Lad massen køle af, før du skærer dine müslibar.
Opbevar dine müslibarer i en lufttæt beholder for at bevare friskheden og den knasende tekstur.Vil man gerne have at müslibaren bliver mindre sød, så kan man med fordel bruge mørk chokolade i stedet. Bitterheden i den mørke chokolade, går fint hånd i hånd med det søde fra honningen og dadlerne.