2helerøde peberfrugter(Kan du bedre li' en anden farve så snup dem)
1helagurk
1-2stk. Rødløg
1dåseafdryppede kikærter(gerne økologiske)
½bakkebabyspinat
100gfeta (salat ost) efter smag
2 tsk god citronolie(Kan udelades)
Tilberedelse
Start med kyllingen. Gnid kødet med salt, peber og krydderi efter behov og steg det gyldent på panden i olie i ca. 3-4 minutter på hver side. Jeg vælger som regel at grille det, da det bliver mest saftigt sådan.
Hak peberfrugter, agurk og rødløg groft. (agurken kan også laves i strimler som jeg har gjort det, for at gøre salaten lidt mere sjov)
Vend grøntsager med kikærter og spinatblade (som skylles grundigt inden brug)
Tilsæt lidt olie til salaten
Smulder feta over salaten og vend det hele sammen endnu engang, før det serveres.