Udskriv
5 fra 2 stemmer

Opskrift på svampede chokolademuffins

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Ret: Bagværk
Antal: 16 muffins

Ingredienser

  • 150 g. mørk chokolade (grofthakket)
  • 1 pk. dobbelt daim
  • 240 g. mel
  • 230 g. sukker
  • 50 g. kakao af god kvalitet
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1,25 dl. mælk
  • 1 dl. smeltet smør
  • 2,5 dl. yoghurt naturel
  • 1 æg

Pynt

  • 50 g. mørk chokolade (grofthakket)
  • 1 daim hakket.

Sådan gør du

  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål og alle de våde i en anden.
  • Vend den våde blanding i den tørre med en dejskraber.
  • Rør ikke for meget, det skal kun lige blandes sammen. Så undgå derfor at blade det på maskine.
  • Fordel dejen i muffinsforme, gerne de store. Jeg sætter mine ned oveni en aluform (se billedet) for så flyder de ikke ud.
  • Hak 50 gram mørk chokolade, og 1 hakket daim og drys lidt oven i hver muffin.
  • Bages i ca - 15-18 min alt efter ovn, ved 200 grader. Tjek jævnligt efter, for at sikre, at de ikke bliver for tørre. De må gerne være lidt snaskede indeni.
  • Når de tages ud, falder de lidt sammen, det er helt okay.

Noter

Jeg fik et rigtig godt tip af en af mine følgere som jeg gerne vil dele med dig. Anskaf dig en silikone bageform, så er brødet meget lettere at få ud af formen 🙂
Jeg bruger selv denne, som virkelig er alle pengene værd!
(Skal oplyse om at linksme er et reklamelinks, hvor en lille del af det du køber for, går til mig så jeg kan drive bloggen. Men du betaler selvfølgelig ikke noget ekstra af den grund)
Fik du lavet opskriften?Tag @sundmor.dk eller brug #sundmordk så jeg kan se hvordan det gik