Udskriv
5 fra 2 stemmer

Opskrift på kylling i Wok

Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid40 min
Ret: Aftensmad
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g kyllingeinderfilet
  • 300 g fuldkornsæggenudler eller sobanudler
  • 200 g edamamebønner (uden bælg, fra frost - de kan køber i kvickly)
  • 1 hel broccoli
  • 4 fed hvidløg
  • 3 cm frisk ingefær
  • 1 spsk. rød karrypasta
  • 1 spsk. kokosolie til stegning
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 lime
  • 2-3 forårsløg
  • 1 håndfuld saltede peanuts

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, (det afhænger hvilke slags du har købt) og skyl dem derefter i koldt vand.
  • Nu skal du skære kyllingen ud i mundrette stykker og læg det til side lidt.
  • Kog lidt vand og hæld det over edamamebønnerne (de frosne) og lade dem stå mellem 3-4 minutter. Hæld herefter vandet fra.
  • Broccolien skæres i mundrette stykker og gemme lidt til side.
  • Hvidløg og ingefær rives og steget herefter i 1 spsk kokosolie eller anden olie hvis du hellere vil bruge det.
  • Tilsæt rød karrypasta, tilsæt den mængde du kan tåle afhængig af, hvor stærk du vil lave retten.
  • Tilsæt kyllingen og steg det godt på alle sider.
  • Tilsæt herefter det fede fra kokosmælken, resten skal du ikke bruge til denne ret. Tilsæt peanutbutter.
  • Lad det små simre 5-10 minutter og smag herefter til med lidt presset lime.
  • Til sidst tilsættes edamamebønnerne og nudlerne.
  • Det hele serveres gerne med lidt saltede peanuts og forårsløg snittet i små skiver.
Fik du lavet opskriften?Tag @sundmor.dk eller brug #sundmordk så jeg kan se hvordan det gik