Udskriv
5 fra 1 stemme

Sprød kylling og salat med kikærter og babyspinat

Tilb. tid15 min
Samlet tid15 min
Ret: Aftensmad, Salat
Antal: 4 personer

Ingredienser

Kylling

  • 4 stk. kyllingebryst
  • salt og peber
  • krydderi til kylling evt. paprika

Salat

  • 2 hele røde peberfrugter (Kan du bedre li' en anden farve så snup dem)
  • 1 hel agurk
  • 1-2 stk. Rødløg
  • 1 dåse afdryppede kikærter (gerne økologiske)
  • 1/2 bakke babyspinat
  • 100 g feta (salat ost) efter smag
  • 2 tsk god citronolie (Kan udelades)

Sådan gør du

  • Start med kyllingen. Gnid kødet med salt, peber og krydderi efter behov og steg det gyldent på panden i olie i ca. 3-4 minutter på hver side. Jeg vælger som regel at grille det, da det bliver mest saftigt sådan.
  • Hak peberfrugter, agurk og rødløg groft. (agurken kan også laves i strimler som jeg har gjort det, for at gøre salaten lidt mere sjov)
  • Vend grøntsager med kikærter og spinatblade (som skylles grundigt inden brug)
  • Tilsæt lidt olie til salaten
  • Smulder feta over salaten og vend det hele sammen endnu engang, før det serveres.
Fik du lavet opskriften?Tag @sundmor.dk eller brug #sundmordk så jeg kan se hvordan det gik