#UgensJuice – Lilla grøntsagsjuice

#UgensJuice – Lilla grøntsagsjuice
*Sponsoreret opslag*

Jeg har nu de sidste 5 uger lagt juice opskrifter op på bloggen til jer og håber at jeg med denne (sidste) juice opskrift på en lilla grøntsagsjuice, har været med til at inspirere jer og give jer lyst til at juice lidt mere selv. 🙂

Sommeren står endelig for døren, men det betyder altid alt vi løber lidt for stærkt herhjemme.

Kender i det? Vi vil gerne være mere udenfor, der skal hygges ekstra med børnene med lange gåture og vandplaskeri i haven. Samtidig så har vi lidt ekstra travlt på arbejdet, fordi sommerferien er lige om hjørnet.

Nogle dage herhjemme så mødes vi nærmest kun i døren eller til et hurtigt måltid kl. 18. Min mand er netop startet på nyt job så det kræver lidt ekstra af hans tid og synes jeg har så mange små projekter jeg gerne vil i gang med. Det kan godt være lidt noget rod – men I kender det sikkert. Vi laver jo noget vi godt kan li og så får vi samlet op når sommerferien er her.

At vi så lige har været en uge sydpå giver selvfølgelig en del overskud på kontoen, men samtidig så står alle projekter jo stille. 🙂 Det har være en fantastisk tur og vi har nydt hinanden og den græske kultur og ikke mindst mad. Men det er også fedt at være hjemme igen og have fuld kontrol.

I disse lidt pressede perioder så er det vigtigt for mig, at vi gør lidt ekstra godt for os selv. Træningen er selvfølgelig en stor ting, for det giver os begge to lov til at stresse af (selvom mange fejlagtigt tror, det kun gør det være i pressede tider) og vi får fokus væk et kort øjeblik. Så vi støtter hinanden i vores træning og forsøger samtidig at tage højde for børnene.

Men at have fokus på den sunde mad i sådan en periode, er også noget af det lidt ekstra vi kan give os selv. Det fører mig til min pointe med dette oplæg, endnu en ny juice opskrift nemlig 🙂 er I klar til en lækker lilla grøntsagsjuice?

Denne indeholder ingen frugt (ud over citronen) men til gengæld masser af grøntsager. Ligesom en del af mine andre juiceopskrifter så er denne god til at få bugt med de trælse rester der måtte ligge i grøntsagsskuffen. Den er også god, hvis bare du er bagud på sundheds(grøntsags)fronten og bare vil have et boost.

Har lavet en lille video denne gang, så I kan se hvor let det er

Denne uges juice opskrift kommer her

#UgensJuice Lilla grønstsagsjuice

 • 0,5 Lilla spidskål
 • 1 stor håndfuld spinatblade
 • 2 små rødbeder
 • 2 små gulerødder
 • saft fra 3 små citroner
 • 3 cm ingefær
 • 5 dl vand
 1. Jeg juicer mine grøntsager i min Novis vita juicer og det gælder også for denne juice.
 2. Gør grøntsagerne klar til din juicemaskine. Skal noget skrælles så gør det. Jeg kan bruge mine grøntsager med skræl, så de puttes bare direkte i.
 3. Kør alle dine grøntsager igennem juiceren og tilsæt den mængde vand du ønsker. Hvis du ønsker en mere smoothieagtig juice, så tilsæt mindre vand end jeg har anført.
 4. Nydes med isterninger og gerne med det samme.

Jeg kan både presse citronen og juice grøntsagerne på min maskine fra Novis Vita Juicer og det er fedt ikke at skulle have to maskiner stående til formålet.

Den er lige nu på tilbud hos Coop.dk til kun 3.499,- kroner, hvor du endda får 4 glaskander, en cocktailske, et skærebræt og 2 knive med i prisen. Normalt koster sættet 5.199,- kroner. Direkte link her.  Og så er der endda 3 års garanti på delene og 10 års garanti på motoren! Det siger bare lidt om kvaliteten i den her juicer.

novis-vita-juicer-s1-sort-inkl-4-glas,-1-kande,-1-cocktailske,-1-skaerebraet-og-2-knive

Den fås også i rød (Ligesom min) til samme pris, det kræver dog man er coop medlem, men det koster kun 200 og man får pengene retur når man melder sig ud. Direkte link her.novis-vita-juicer-s1-roed-inkl-4-glas,-1-kande,-1-cocktailske,-1-skaerebraet-og-2-knive


Hvis du bor i nærheden af København og gerne vil se den i aktion i virkelig live, så kan du tage et smut forbi Spinchy som har den i deres showroom. De ligger på Gammel Kongevej 37A, Kbh V. Bestemt et besøg værd og så er de bare så søde nede i butikken! 🙌😍 (Hils Signe fra mig hvis du besøger dem)


Hvis du laver din egen juice og deler med os andre, så brug gerne hashtagget #UgensJuice Så laver vi en nem måde at finde inspiration hos hinanden.

Forrige uge ugens juice opskrift novis vita juicer

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
Luk Menu