Heidi

Ansigtet bag Sund-mor.dk er mig (Heidi), der skriver om opskrifter, træning, og familieliv. Jeg håber at kunne inspirere og motivere til en lidt sjovere og sundere hverdag.

Jeg stræber efter at lave nogle gode og spændende opslag med inspiration, motivation og en masse kærlighed til alle jer dejlige mødre og kommende mødre derude!

Jeg er gift med Jesper og sammen har vi to krudtugler Lucas på 8 og Malou på 6. Vi bor i eget hus i Ebeltoft, og her elsker vi at være – Jesper er opvokset i Ebeltoft og vi har begge vores familier omkring os her – hvilket betyder alt for os.

Jeg arbejder til daglig som økonomikonsulent her i Ebeltoft, og det er et super spændende arbejde. Har meget vekslen mellem økonomi og it. Der er fart på mig og det trives jeg med.

sund-blog-samarbejde-frederik

Frederik

Mit navn er Frederik. jeg er 25 år, bor i Odense og er koordinatoren bag Sund-mor.dk. Jeg er den der holder hjulene i gang ved at være den ansvarlige for det administrative, tekniske og juridiske bag Sund-mor.dk bloggen.

I 2015 fik jeg ideen om at starte bloggen. Hensigten var at skabe en community for mødre og kommende mødre, som ønskede at få inspiration til en sund og balanceret livsstil. Selve ideen udviklede sig til bloggen Sund-mor.dk, som I kender og som til daglig giver jer læsere inspiration til en sund og balanceret livsstil. Til dagligt arbejder jeg i SEO-bureauet CoWeb i Odense, hvor jeg udvikler hjemmesider og arbejder med sociale medier.

Eftersom jeg ikke er mor selv, eller har en umiddelbar udsigt til at blive det, så har jeg allieret mig med Heidi. Heidi står for den daglige drift af Sund-mor.dk bloggen. Det er hende, der har den direkte kontakt til jer læsere. Heidi besvarer de beskeder, kommentar og spørgsmål du eller andre læsere skulle have.

Luk Menu