Anmeldelse af M1 by MIIEGO

Anmeldelse af M1 by MIIEGO
*Sponsoreret opslag*

Jeg er en glad pige! – jeg er nemlig endnu engang så heldig, at have prøvet det nyeste fra @miiegosport.

@miiego.dk har gjort det igen med disse M1 fra Miiego – et par trådløse behind-the-ear sportshøretelefoner.

Høretelefoner, der rent faktisk bliver i mit øre og ingen irriterende ledning, der forstyrrer min træning 🙂


Design

Designet er helt i top. Fylder ikke ret meget, nemme at betjene og meget neutralt, kan bruges af alle. 5 stjerner.

5 stjerner anmeldelse


Lyd

Lyden er helt kanon! Jeg har en tendens til at se film når jeg powerwalker, på en App på min telefon. Og fordi disse har “noise isolation”, så lukker de støj så godt ude, at jeg helt kan glemme hvor jeg er. Det gør mit cardio til en leg og hvem elsker ikke det 🙂 Med M1’erne, kan jeg nemt styre lydstyrke, pause og skifte sang direkte på knapperne på højre side af høretelefonerne og via den indbyggede mikrofon går telefonens opkald også super fint igennem 📲 Det der trækker ned, er at høretelefonerne bevæger sig når man ligger ned og det genere bassen. Og så suser de lidt når man løber udendørs. Men den er jo også specielt god indendøre. Så 4,5 stjerner.

4,5 stjerner anmeldelse


Komfort

De vejer kun 21 gram, og er designet med specialfremstillede anti-slip ear-hooks, som gør at de ikke falder ud af ørerne. Heller ikke når man sveder!! Det har du garanteret prøvet, ikk😝?! Så irriterende. Men ikke med disse – M1 sidder stabilt og godt fast og så medfølger der forskellige ørepropper afhængig af hvad man er til. Nakkekablet kan også justeres og tilpasses så stramt eller løst som man ønsker. Dog synes jeg nakkesnoren er en smule irriterende. Så derfor får de 4 stjerner.

4 stjerner anmeldelse


Det praktiske

De forbinder lige så hurtigt til min telefon som den forrige model AL3+ Freedom Woman og jeg elsker det!

Du er sikret musik i dine ører i op til 8 timer, inden de skal lades op igen. 👏🏻 Så er der jo ingen undskyldning for ikke at give den gas 🙂

De er sved- og regnafvisende så der er virkelig ingen undskyldning. God musik i ørerne – så kan jeg slet ikke lade være!

På iPhones/iOS enheder ser du batteristatus direkte på min skærm, når høretelefonerne er tilkoblet. Og så slipper jeg for at slæbe rundt på min telefon mellem maskinerne i træningscentret. For rækkevidden på bluetooth’en er ret god. Det er en befrielse.

Som den anden model fra miiego AL3+Freedom Woman, så er de også super nemme at rengøre.

Det eneste minus er at denne model har jeg IKKE for mig selv, for den passer også min bedre halvdel. Og han er blevet fan ligesom jeg – så nu skal jeg på jagt inden hver træning. Den er sikker mindst hver anden gang, så finder jeg dem i Jespers taske. 😂


Samlet bedømmelse

4,5 stjerner.

4,5 stjerner anmeldelse

Jeg er og bliver fan! 😍

Hvor kan du få dem?

De koster 699,- og kan bestilles her på deres hjemmeside http://miiego.dk

0
0
0
0

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
Luk Menu