Pisk sukker sammen med æggene og smørret. Pisk det hvidt og luftigt.
I en anden skål blandes mel, salt, bagepulver og vaniljesukker.
Tilsæt nu melblandingen til smørblandingen skiftevis sammen med med mælken. Pisk imens. Jeg bruger en maskine, det gør det lidt nemmere :-)
Tilsæt kakaopulver og pisk dejen til en ensartet glat masse.
Fordel dejen i en spingform, der er smurt godt med smør eller andet fedtstof. Jeg brugte samme smør som til dejen. (min springform måler ca 25 cm og kagen fik en god højde. Er din springform mindre, så skær evt. 1/3 af opskriften af.
Kagen skal bages minimum 30 min. i midten af ovnen ved 175℃ varmluft .Tjek jævnligt til kagen efter de første 30 min, for at se om den er færdigbagt, da det afhænger af form og ovn.Et fif til at undgå at kagen hæver mere på midten er at væde et viskestykke godt og vride det op, og så rulle det omkring formen når den sættes i ovnen. Så sikre du at varmen ikke bager kagen yderst i formen først og at den derfor kan hæve over det hele. :-)
Når kagen er helt afkølet, piskes chokoladecremen sammen.