Start med at røre gæren ud i det lunkne vand. Det skal bare være lillefinger varmt.
Tilsæt herefter salten og lad den stå et par minutter. Salten får gæren til at arbejde har jeg hørt.
Tilsæt sukker og stødt kardemomme og bland det godt. Har du lyst til at sundere alternativ til sukker kan du bruge denne http://bit.ly/BodylabZero
Smør, creme fraiche og æg tilsættes blandingen og der røres godt.
Hak chokoladen groft, jo grovere stykker jo mindre smelter det.
Tilsæt til sidst hvedemelet lidt af gangen. Dejen skal være våd, men ikke så våd at man ikke kan forme bollerne efter hævningen.
Sæt nu skålen med dejen til hævning i minimum 30 minutter et lunt sted, gerne tildækket.
Herefter formes 14-16 boller og de må gerne stå lidt tæt på bagepladen som er beklædt med bagepapir. Bollerne bliver store, så ønskes mindre boller, så laves der lidt flere en angivet ovenfor.
Bollerne stilles til hævning igen i minimum 30 minutter og inden bagning pensles de med sammenpisket æg (dette gør dem så gyldne)
Bag boller ved 200 grader varmluft i ca 18 minutter. Laver du bollerne mindre, skal de ikke have så længe.