Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Bland alle ingredienserne til dejen sammen i en skål og ælt det hele godt, til du har en fast og smidig dej.
Rul dejen ud på et meldækket bord, så den er stor nok til at dække tærteformen. Min form er ret stor, så har du en mindre tærteform er det måske nødvendigt at halvere opskriften på dejen.
Læg dejen i den smurte tærteform - den skal hænge lidt udover kanten. Prik hul i bunden med en gaffel, så den ikke bobler op i ovnen. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud.
Fyld
Skær kyllingen i strimler. Krydr med salt og peber og steg strimlerne i lidt olivenolie på panden.
Bland æg, mælk, hytteost, revet ost og salt sammen i en skål.
Skræl gulerødderne og riv dem på dem groft.
Skyl spinaten grundigt og steg den sammen med gulerødderne i lidt olivenolie på en pande i et par minutter, til det er faldet sammen, krydre med salt og peber.
Hæld væden fra grøntsagerne, rør dem i æggeblandingen sammen med kyllingen og fordel det hele på tærtebunden.
Bag i ca. 30 minutter igen ved 200 grader - eller til æggemassen er stivnet og tærten har fået en smuk, gylden overflade.
Jeg fik et godt tip af en af mine følgere som jeg gerne vil dele med dig. Anskaf dig en tærteform* med løs bund, så er tærten meget lettere at få ud af formen :)