Trodsalder – kan man have det som 7 årig?

Trodsalder – kan man have det som 7 årig?

13
Skriv en kommentar

avatar

9 Kommentartråde
4 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest votede kommentar
Mest omdiskuterede tråd
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Maria
Gæst
Maria

Det er fint at du åbner op for det. Hvis du ikke bad om hjælp eller råd var jeg først blevet bekymret. Det er svært at give råd når man ikke kender hende men der er nogle ting du kan kikke på: 1. Kan hun pt styre sine følelser? Nogle børn kører meget i at være ekstrem kærlig og ekstrem vred….mangler hun de værktøjer der skal til for at styre det. 2. Bruger du for mange ord? Du akriver at du gerne forklarer hvorgpr du siger nej osv. Kan hun omsætte sådan en smørre? 3. Hvis i er meget ens… Læs mere »

Sabrina
Gæst
Sabrina

Hej

Jeg tænker ikke at det er trodsalderen der trykker hende, men nok mere pre teenageren i hende.

Jeg har en pige på 10 år som var og til tider stadig er som du beskriver at din datter er. Så hvis du finder en løsning så vil jeg glæde mig til og læse den? For jeg syntes også at det kan trække tænder ud da?

Sabrina
Gæst
Sabrina

Hun kan da blive en fremragende sælger, politiker og svigerdatter ? Ej, det lyder mega-hårdt og frustrerende – især når man ikke aner, hvad der skal til for at ændre på det. Herhjemme har vi også en viljefast 3-årig pige, som mener, hun udelukkende har magt over hjemmestyret, og en 7-årig dreng som er lige omvendt. Vi har også forsøgt os med straf/konsekvens med blandet effekt, nogen gange virker det – andre gange ikke. Nu har vi fokus på de gode ting, som vi belønner ved fx at fylde et lille glas op med store perler, og når det er… Læs mere »

Annika Nielsen
Gæst
Annika Nielsen

Kære Heidi. Malou lyder som en skøn lille bestemt dame med en vilje af stål! Når dette er sagt har jeg et par iagttagelser som jeg gerne vil dele med dig – måske har de værdi eftersom vi ikke kender hinanden, og nogle gange er det effektivt med “en flue på væggen”. 1) Hvad får Malou ud af at plage? Giver du efter en gang imellem og ændrer et nej til et ja for den gode stemning? Er det mon en metode for hende at få lidt ekstra tid sammen med dig? 2) Hvilke konsekvenser får hendes adfærd? Det lyder… Læs mere »

Bettina
Gæst
Bettina

Åh jeg kender det alt alt for godt. Jeg har en dreng på 7 år, og han kan virkelig også presse mig helt derud hvor jeg råber og tuder.. og jeg hader det!! Og ligeså håbløs irriterende han kan være, ligeså kærlig, omsorgsfuld, sjov og sød er han. Det er mest når han bare her sat sig fast på noget han ikke vil – i skole, gøre sine pligter, børste tænder.. måske banale ting, men når det blir til at hver gang jeg beder ham om noget så gør han det modsatte, så blir lunten altså kort tilsidst. Så kan… Læs mere »

Anette
Gæst
Anette

Hej Heidi Hatten af for at du skriver dette indlæg. Kan i den grad følge dig. Jeg har en datter som er født lidt før tid (34+3), hun kan også få mig et godt stykke ud af tangent. Dog lyder det til at Malou får dig lidt længere.. Vi har dog fundet ud af at vores datter kæmper med sansemæssige udfordringer pga at hun er født før tid. Men.. ud fra dit indlæg og nogle af de tidligere kommentarer, så tænker jeg på om Malou kan have lidt udfordringer med følesansen. Du skriver at hun altid har kæmpet med det… Læs mere »

Louise Sofia Larsen
Gæst
Louise Sofia Larsen

Hejsa 🙂 har også en datter som kan kører mig helt ud i tovene og få mig til at blive så gal og skælde ud – hvorefter der er dårlig samvittighed over min reaktion :/ . Det har været derude hvor jeg til sidst har tænkt – hvad dælen skal vi gøre !! For det er jo forfærdeligt at have det sådan med sit barn . For nyligt fandt jeg faktisk en løsning som indtil videre har ku styre mine følelser /afmagt/udbrød 🙂 . Kender du til “dit indre barn” og “skyggesider” ? I så fald – det er det… Læs mere »

Cecilie
Gæst
Cecilie

Tak for dit indlæg! ❤️ Jeg har en datter på 6, der lyder præcis som Malou og det er hårdt. Jeg har på ingen måde løsningen, men for det meste kan dette afhjælpe det lidt: 1. Fokusér på de positive ting. Såsom at hun er kærlig, omsorgsfuld osv. 2. Få nogle gode oplevelser. Jeg synes nogle gange det kan være med til at bryde den onde cirkel og hjælpe mig til netop at fokusere på nr. 1. Når vi har en rigtig træls periode, hvor der dagligt er konflikter kan en tur i zoo, eller bare en eftermiddag hjemme alene… Læs mere »

Kristina
Gæst
Kristina

For pokker hvor kan de skønne, vidunderlige og usigeligt elskede unger drive en til vandvid! Jeg kan virkelig følge dig og har selv en dejlig, kærlig og klog dreng, der kan får mit temperament helt op i det røde felt og jeg har som dig grædt mange tårer over det. Jeg har ikke de vises sten, men jeg er sikker på, at den kærlighed dit indlæg emmer af nok skal får jer begge igennem disse kampe. Du er en god mor, der vil dit barn det bedste og det at du er opmærksom på jeres stridigheder, viser at du virkelig… Læs mere »

Luk Menu