Tælle kalorier og spændende opskrifter

Tælle kalorier og spændende opskrifter
*Sponsoreret opslag*

Jeg får oftere og oftere spørgsmål om kalorier; om jeg tæller dem i min mad, om jeg kan definere kalorierne i de opskrifter jeg poster osv.

Og svaret er; nej det gør jeg ikke. 🙂

Jeg tæller ikke kalorier i min mad og kun af den årsag, at jeg egentlig føler jeg har ret godt styr på, hvad der er rigtig og forkert. Og så er en kalorie er jo ikke bare en kalorie, når man kigger på fødevarer. Der er altså forskel på om du spiser for 100 kalorier grøntsager eller om du spiser for 100 kalorier burgermad. Næringsindholdet!

MEN for at imødekomme lidt at jeres spørgsmål har jeg sat mig for at udforske de forskellige App’s, der findes netop med kalorietælling og jeg er ret imponeret over App’en Lifesum. Kender i den? Hvis ikke, så kommer der her nogle af de fede ting den indeholder, som jeg selv er ret imponeret over.

Ikke nok med at man kan tælle kalorier, så kan man rigtig nemt få et overblik over om man får de rigtige næringsstoffer i sin kost, når man er i gang med en livsstilsændring. Og det er egentlig noget der bliver lidt glemt, i hele kalorietællingen. For der er jo forskel på, hvilken fødevarer kalorierne kommer fra og hvad den giver din krop at arbejde med. Her er Lifesum altså efter min mening helt vildt go’!

Så du kan nemt holde regnskab ift. indtag af protein, kulhydrat, fedt og vitaminer. Og disse ting er jo væsentlige hvis du vil have en sund krop.

Jeg satte mig for at taste min greenie ind i Lifesum. Opskriften er

2 agurker

1 squash/courgette

200 g frisk spinat

1 citron

1 lime

ca 2 cm. ingefær

2 skiver ananas

Iflg. Lifesum får jeg 274 kcal på denne portion, men hvad mere interessant er, at iflg. min diæt som jeg følger på Lifesum, så er det 67 kcal for meget på det måltid.

Hvad er det så der er forkert i det måltid? Det kan Lifesum fortælle. Det er nemlig et for stort indtag af kulhydrater. (Nu indtager jeg ikke hele denne portion på en gang, så i dette tilfælde ville det være lige meget. )

Men ved at åbne for hver fødevarer jeg har tilføjet kan jeg se hvad de indeholder.

Her er i alt

46 g kulhydrater, heraf 6 g fibre

3 g fedt

14 g protein

Det ville jeg aldrig have gennemskuet uden Lifesum. Der kan nemt skjule sig nogle uhensigtsmæssigheder i den kost vi indtager, helt uden at vi aner det. Og det kan være grunden til at et ønsket mål ikke opnås. Jeg synes virkelig at Lifesum er en nyttig guide og er helt overbevist om at mange af jer, hvis I ikke allerede kender den, vil synes det samme.

Når man bruger Lifesum, skal man naturligvis for at opnå ovenstående resultater, angive hvilke fødevarer man spiser og hvilken mængde og det kan blive lidt langhåret. Men fordi der er en stregkodefunktion indbygget, så bipper du blot den fødevare du spiser og bling! så kommer Lifesum selv med næringsindholdet. På den måde kan man også nemt teste om det man havde tænkt sig at spise er et “klogt valg eller ej” i forhold til den diæt man ønsker at følge. Og så husker den det – du kan derfor nemt indtaste fødevarer som du har brugt før!

Man kan ved en start definere hvad ens mål er, og Lifesum kommer så med forslag til sunde og spændende opskrifter man kan lave, som passer til ens mål, uanset om det er vægttab eller opbygning af muskler. Jeg er virkelig fan 🙂

Efterspørger du et værktøj, så er min mening at Lifesum er den bedste App på markedet til at få en sund livsstil og så er den tilmed gratis! 🙂

Hvis du endnu ikke har prøvet den, så kan du hente den via dette link her https://bit.ly/2m0caMO

Så er det bare om at komme i gang med din nye livsstil 🙂

Skriv en kommentar

avatar

  Abonner  
Giv besked om
Luk Menu