Jeg kæmper! Men helt ærligt…

Jeg kæmper! Men helt ærligt…

Jeg kæmper! Og jeg kæmper faktisk lidt hver eneste dag. Mange ved det bare ikke, for det skal ikke være det der definerer mig

Det vi udstiller på de sociale medier skal være motiverende men ind imellem så er man også nødt til at forholde sig til bagsiden af medaljen. Jeg forsøger, synes jeg selv i hvert fald. Altså at vise et nuanceret billede af det hele.

Min skulderskade er ved at knække mig, føler jeg.

Så nu puster jeg lige ud.

Jeg kommer ingen steder med min genoptræning, mine øvelser hjælper ikke – ikke nok i hvert fald. Jeg har ondt H E L E tiden og jeg synes godt nok det fylder meget efterhånden. Det fylder i mit hoved, i min krop og det har indflydelse på min træning.

Jeg var faktisk kommet godt i gang med min genoptræning og kunne se mig selv begynde at træne min overkrop igen her til foråret.

Men så ville skæbnen at min fysioterapeut skulle på barsel og mit skifte til en ny, har ikke rykket som jeg håbede. Han er rigtig dygtig! Han griber det bare anderledes an og jeg kan mærke at jeg trænger til nye øjne på det hele. De sidste 4 mdr er det virkelig ikke gået fremad som håbet.

Det vrimler med fysioterapeuter, det ved jeg godt. Men denne gang har jeg virkelig svært ved at lytte til mine råd og handle. Jeg føler mig såååå træt af den her situation og lige nu anbefaler lægen mig faktisk endnu en blokade. Og jeg har lyst til at følge hans råd – men på den anden side så ved jeg også at det er den sidste jeg kan få….hvad så, hvis ikke den får så meget ro på, at det rent faktisk gør en forskel?

En ting er de daglige smerter, det er hårdt hele tiden at skulle passe på og huske at mit humør ikke må påvirke andre.

Jeg er i et job, hvor det kræver jeg er meget “på” og jeg har min dejlige familie. Jeg kan ikke sætte mig i et hjørne og være sur og ked af det fordi det gør ondt. Ikke ret lang tid af gangen. Og det er jo heller ikke sådan jeg ønsker at være. Jeg griber udfordringerne og så kæmper jeg.

Ikke ret mange forstår! Men mit humør påvirkes virkeligt – Og det ved folk med daglige smerter alt om. Men jeg prøver at vise overskud.

En anden ting er de følger, der kommer med smerterne og den daglige kompensation i hele kroppen. Jeg har haft en ubrugelig skulder i 1,5 år nu…det sætter spor i min nakke og i min ryg og hver gang jeg forsøger at få det løsnet, rammes jeg af migræne som følge deraf. Det er da lidt op af bakke 😉

Jeg forsøger ikke at vise noget på de sociale medier, der ikke er der. Jeg er en glad pige og jeg VIL alt det her. Jeg vil træne, og jeg vil denne skade til livs.

Jeg får selv rigtig meget motivation ved at dele mine gode træninger og at vide det kan hjælpe så mange andre. Så det er ikke en forkert udstilling af mig….jeg har det bare lidt ekstra hårdt pt. Og lige nu er jeg i vildrede, for hvordan kommer jeg videre?

Ingen havde lovet mig at genoptræningen af denne skulderskade var nem, tværtimod. Men hvad skal der til, tænker jeg efterhånden. Jeg vil jo bare så gerne være den jeg plejer og jeg vil så gerne bare være smertefri. Men jeg kæmper videre, graver lidt dybt og finder lidt mere mod! Det hjælper i hvert fald altid at kunne læsse lidt af uden nødvendigvis at skulle forklare en helt masse.

Nå nok ynk fra min side nu. Tusinde tak fordi du læste med! 🙂

2
Skriv en kommentar

avatar

2 Kommentartråde
0 Trådsvar
0 Følgere
 
Mest votede kommentar
Mest omdiskuterede tråd
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Evi
Gæst
Evi

Kære Heidi, du er så sej! Jeg kan ikke forestille mig hvordan du når alt: jobbet, familie, træning og have smerter hele rid! Jeg sender dig mange kære tanker og ønsker dig at du skal have et smertefri livet igen!!! Tak fordi du har delt dine følelse med os. Det er godt du kan tale om dem. Kærlig hilsen fra Hamburg Evi (Nitzenplitz)

Merete
Gæst
Merete

Kære Heidi
Du er super sej, og dit opslag siger SÅ meget. Jeg befinder mig selv i en situation som gør, at jeg sagtens kan sætte mig i dit sted. Det er hårdt dagligt at skulle kæmpe en kamp mod smerterne og det der må følge med og så samtidig at skulle være der og vise omsorg overfor andre – børn, mand, familie m.fl.
Jeg selv bliver lige pt. fulgt ved Smerteklinikken i et smertetacklingsforløb, hvilket giver gode resultater. Er det noget du har været til?
Jeg ønsker dig al det bedste.
Kærligst Merete

Luk Menu