Lidt om mig

Jeg må hellere fortælle lidt om ansigtet bag opslagene på Sund-mor.dk

Jeg hedder Heidi Boll @heidiboll, jeg er gift med Jesper og sammen har vi to krudtugler Lucas på 10 og Malou på 7. Vi bor i eget hus i Ebeltoft, og her elsker vi at være – Jesper er opvokset i Ebeltoft og vi har begge vores familier omkring os her – hvilket betyder alt for os.

Jeg arbejder til daglig som økonomikonsulent her i Ebeltoft, og det er et super spændende arbejde. Har meget vekslen mellem økonomi og it. Der er fart på mig og det trives jeg med.

Men nu er jeg jo også blevet en del af dette projekt fordi jeg også elsker træning, en sund krop og sund kost. Synes IG er så helt vildt inspirerende og det forsøger jeg også at være.
Fik for et par år siden konstateret en bygningsfejl i min ryg og det satte rigtig mange ting i perspektiv. Ting der slet ikke er tid til at fortælle om her. Men jeg har virkelig lært, hvor vigtig træning og et sundt liv er. Derfor forsøger jeg at styrketræne tre gange om ugen (afhængig af hvor meget hjemmet tillader det). Cardio er langsomt blevet noget jeg slet ikke kan undvære, powerwalk, cykling osv. Elsker følelsen af at være tæsket godt igennem.

Følelsen efter en god gang træning er uerstattelig. Træning er mit frirum, mit mortid og tid til at passe på mig og min krop. Så kan jeg igen være en god kæreste og en endnu bedre mor. Jeg træner for min ryg, for mit sind og for at blive bumstærk.
Den sunde kost er opstået fra Instagram, og efter at have mærket på min krop, hvad det betyder, vælger jeg aldrig en anden vej. Jeg er bestemt ikke fanatisk – men forsøger at leve med en sund fornuft og dertil hører også chokolade og vin i ny og næ.
Og det hele KAN gå op i en højere enhed ! Jeg er beviset herpå.
Vil i vide mere – så bare spørg løs 

Luk Menu